sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tärärärärärärrä

Satumiitti iloisesti vietetty, kuvia otettu. Laitan parempaa jahka saan. Tässä nyt oman asun herutus.
Meet-up spent nicely, pictures taken. I'll post better ones after i get them. But here's my outfit.Baret/beret wuteva, green bag: they're aaalll reeeaaal military stuff
Skirt: Pretty-Pretty
Shoes: Tapas
Gun (it's a bag actually): Pilailupuoti

8 kommenttia:

 1. Aivan loistavan upean mahtava asu!!! :D Jee, oot paras! Kerrankin jotain oikesti erilaista nähdään suomen rajojen sisällä!

  VastaaPoista
 2. Kiiitoooos! Jotain erilaista yritinkin XD

  VastaaPoista
 3. MILITARYLOLI!! Awesome, awesome ja awesome. Ahaha, oon ihan sanaton ku joku oikeesti toteuttaa militarylolia koska oon miettiny että se ois supersiistiä :DD

  VastaaPoista
 4. MILITARY FTW tack vaan kommentista ^^

  VastaaPoista
 5. Anteeksi että sanon näin, mutta mielestäni tämä menee hieman pukuilumaiseksi. Saatan ehkä itse olla tiukka mitä lolitan sääntöihin tulee, mutta pyssy varustettuna jollakin internet-tekstillä suoraan sanottuna ei sovi lolitaan. Asussasi ei ole kovin paljon lolitamaisia asioita: esimerkiksi laukussa ei ole mitään söpöä. Ehkä pilailupuodin antimet ja aito armytavara eivät ole ihan niitä paikkoja, joista tähän muotiin kannattaa hankkia. Älä ymmärrä väärin, asusi on mielestäni ihan kiva, muttei vain loli.

  VastaaPoista
 6. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, kyllä tuo aika siinä rajoilla on että pidänkö sitä itsekään enää lolitana. Mutta koska suurin osa asun nähneistä ilmeisesti pitää, niin kehtaan pitää minäkin. Ja pukuiluahan se vähän onkin, sillä asu oli teemamiittiä varten, tavallaan lolitasotilaan rooliasu. En minä ihan noin vain lätyskäpyssyn kanssa lolitoissa hilluisi. :D Kunhan oli proppina ja josta tuli sitten muistopyssy, kun miittiläiset saivat siihen kirjoittaa.

  Ja sitten koska tykkään viilata pilkkua. Kehtaisin väittää, ettei lolitaa tee söpöys. Yleensäkin classic lolitakin, jota harrastan eniten, ei pyri niinkään söpöyteen vaan enemmänkin naisellisuuteen ja viehkeyteen. Toisaalta taas punk lolita tai pirate lolitakin voi mennä aika "jätkämäiseksi" olemalla silti lolitaa. Itse yritin tuoda tähän sitä jotain lolitaa silhuetilla, kiharilla ja vaihtamalla metalliset armylätkät söpöön lusikkaan.

  VastaaPoista
 7. Katselin noita teidän satumiitti-kuvia jo Terriblestä ja oma asusi pisti heti silmään. Kerrankin military-loli! Vaatekokonaisuutesi inspasi minua ihan hirveästi koittamaan kyseistä tyyliä myös, kunhan saan asukokonaisuuteni kasattua ;D. Military-lolin kanssa pyöritään jo niin lolitan rajojen lähettyvillä, ettei pienet etikettivirheet haittaa. Ainoa asia mikä minulla asussasi pisti silmään oli paitasi, mutta jos näin ronskeja ollaan niin sanottakoon vaan säännöille että "Fuck it". Erittäin jees!

  VastaaPoista