maanantai 25. heinäkuuta 2011

Ahvenanmaa ja sisustusideat

Kävimme äiteen kanssa lomailemassa Maarianhaminassa ja ihastelemassa kaikki ovet, ikkunat, parvekkeet ja istutukset. Niin joo ja Pommern.... Rakastan laivoja ja meinasin merialalle kapteeniksi tai konepuolelle, mutta terveys ei sitten riittänyt. Harmittaa vieläkin ja Pommernia katsellessa alkoi tosissaan ketuttaa. Mutta hieno laiva tarjosi myös positiivisen elämyksen, ei siinä mitään.

I visited Åland Islands with my mother. There were so many pretty buildings that provided me with some interior ideas. Oh, and Pommern... I love ships and i wanted to become a captain or a ship engineer but then i heard my health wasn't good enough. Pisses me off still... Anyway, Pommern was an amazing ship.

 Suomalaisia syrjitään./ Swedish get 24 hours preservation while Finns get only one hour :D It's a typo of course.

 Tuo takana oleva kerrostalo on ihan järkyttävän suuri risteilijä The World, jonka yksi osake maksaa miljoonan./ That thing behind is an enormous cruiser The World.


 Säikähdin ihan hirveesti tota luurankoa./ I got frightened by that skeleton. Tahtoo tällaiset ikkunat omaan taloon joskus!/ I want windows like this some day!
 The red roads of Åland.

Norwegian style!
 My first outfit:
Skirt: Tokyo Fashion (Yesstyle)
Shirt: Second hand
Wig: Mintymix
 My second outfit:
Playsuit: Tokyo Fashion (Yesstyle)
Blouse: Baby, the stars shine Bright
Shoes: Dinsko

Pommern!


Now more Pommern:


Tällanen käytävä tulevaan talooni, plz./ I want a corridor like this for my future house.

 "My ship! GTFO!"

Mun keittiö tulee näyttämään tältä + jotai hienoo tapettii./ My kitchen will look like this + some nice wallpaper. 

 Olohuoneeni, tervetuloa./ My future living room. Jotain tällaista tulevaan mökkiini./ I want something like this to my future cottage.

2 kommenttia:

  1. Olin hetken aikaa sen luuranko kuvan kanssa että luuranko? Mikä ihmeen luuranko? Eihän tuolla mitään luurankoa ole... Kuva isommaks ja sieltähän se näkyikin :D Mie haluun kans semmosen parvekkeelle :D

    VastaaPoista
  2. Ois aika cool tollane keikkumas pihalla.

    VastaaPoista