tiistai 5. heinäkuuta 2011

Desucon outfits ja horosaappaiden neitsytmatka

Lauantaina päätin vetäistä classic lolitaa päälle ja uuden mekkoni siinä samalla./ Saturday's outfit was a simple classical outfit with my new IW dress.
Dress: Innocent World
Blouse: vintage
Basket: Handmade in Africa
Shoes: Tapas


 Coat: Metamorphose (borrowed from a friend who bought it just before i was going to reserve it/ Ärh Katja, veit sen just mun nenän alta!)

Sunnuntaina teki mieli laittaa jotain yksinkertaisempaa ja mukavampaa päälle. Ja kyllä, mun mukava asu sisältää horosaappaat, jotka olivat ekaa kertaa pidemmän aikaa käytössä./ I wanted to dress comfortably on Sunday. And yes, comfortable means high whoreheels.
Jumper: Marimekko
Shoes: Tapas
Ring: Gina Tricot
Glasses: Burberry lololol i'm a snob
Rosary: vintage
 Ja nämä ostin: Cloudberry Ladyn kesämekko ja toppi feat lentävät lehmät, sekä sydänlasit. Plus kasa mangaa ja DVD:itä./ And this is what i bought. Cloudberry Lady's summer dress and top with flying cows.

5 kommenttia:

 1. Oi sä oot niin naisellinen ja elegantti *o*

  VastaaPoista
 2. Todella nättejä asuja! Olet todella kaunis ja naisellinen. Arvaas muuten kuka on tehnyt puolet tosta sun Cloudberry ladyn mekosta? xD (oletan, että se on se yksilö)

  VastaaPoista
 3. Hihihiiii kiitos vaan kummallekin!

  Aristosa: Sinäpä varmaan :D Se on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun asukokonaisuuksista, ne on kivan tasapainoisia ja jotenkin aina sun näkösiä.

  Niisk toi IW:n mekko. Jos sun ikinä täytyy myydä sitä niin joku Islannissa vois olla kiinnostunut eisilläeikämilläänkunhansanon.

  VastaaPoista
 5. Kaino: Hehe kiitos kiitos!

  Joo no ihan heti en tota oo kyl myymäs mut samaa voisin sanoo monista sun mekoista :D Että jos joskus jotain myyt ni kysy multa eka lol.

  VastaaPoista