sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Shit happens

Pieni päivitystauko johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että kakkaa tapahtui. Paljon. On muuttohommat. Sitten tulin kipeäksi. Tällä kertaa rehelliseen flunssaan eikä mihinkään mystiseen suunmätänemisvirukseen, mistä olen kärsinyt viimeiset neljä kuukautta. Sitten kilpikonnani Nassu järjesti pikku kohtauksen hyppäämällä maa-alueensa päältä ja halkaisemalla kilpensä. Verta joka puolella ja Nassu ihan pipinä. :( Toisin sanoen ei ole ollut aikaa blogille tai muullekaan elämälle ympäristöni aiheuttamien ongelmien takia. Mutta nyt on Nassulla kilpi paikattu ja minäkin alan olemaan terve. Noh, niin terve kuin ainaisesti kipeä ihminen voi olla. Onneksi Nassunkaan lääkäriin ei mennyt niin paljoa kuin odotin, joten ehkä saan jopa jonkun mekkosen ostettua. Olisi kyllä kiva kaiken pihistelyn ja sisäisten että ulkolähtöisten ongelmien jälkeen. Noh, tuli vähän henkilökohtaista tekstiä nyt, mutta enivei:

Saatte give-awayn ja hirvittävän muhevan asupostauksen tässä ihan kohta. Kunhan saan uusimmat asukuvat kamerasta koneelle.

I haven't posted for a while because i've had a hard time lately. My family's in the middle of moving. I've been truly sick and the worst: My turtle Nassu decided to climb on and jump of her land-area. Her shield got a crack. There was a lot of blood and Nassu was in so much pain. :( Fortunately her shield is now mended. And I'm getting better too. So look forward for the future posts. And of course the give-away.

Kuvia pikku potilaasta:/ Pictures of the little patient:
1 kommentti:

  1. Ooow, se on säälittävällä tavalla söpö kilpi teipattuna. ;___; <3 Toivon koko sydämestäni että pikku huimapää paranee (ja oppii olemaan hyppimättä)!

    VastaaPoista