maanantai 2. huhtikuuta 2012

Inspiration: Candy eyebrows

Pastellit tosiaan tulevat hallitsemaan kesän muotia niin normivaatteissa, meikeissä kuin lolitassakin. Itse ainakin joudun jättämään tummanpuhuvat samettihömpötykset kaappiin odottamaan viileämpiä ilmoja ja tilalle tulee puuvilla ja tänä kesänä myös pinkki. Oikeastaan sama kuviohan toistui viime kesänäkin, jonka jälkeen vannoin, etten enää jaksaisi sweettiä. No kappas tuliko sitten vaatteittenvaihtopartyistä otettua mukaan kasa pinkkiä. Sitä siis saatte taas nähdä päälläni.

Muotimaailmassa tunnutaan nyt tökkivän sitä pastellia ihan mihin tahansa. Itse kuitenkin olen vallan ihastunut pastellisiin kulmakarvoihin. Pakko olisi päästä kokeilemaan. Kyllä vaan tylsät ja pakolliset ruskeat/mustat/blondit viivat näyttävät niin paljon mielenkiintoisemmilta karkkiväreissä.

Paras keino näiden ihanuuksien saavuttamiseen on vahvasti pigmentoitu huulipuna. Pastellipunia löytää helpoiten tietysti pinkkinä ihan tavallisistakin kaupoista, mutta itseäni houkuttelee Lime Crimen valikoima.

Harmaat hiuksetkin vielä!

(c) Lime Crime ja Doe Deere

(c) Lime Crime


(c) Kotakoti

2 kommenttia:

  1. I love Doe Deere's make-up,she's such an inspiration.

    VastaaPoista
  2. Jee, ihana postaus:)! Enpä älynnytkään tuota huulipunalla värjäämistä! Tosin olisi super kamalaa, jos kulmakarvat leviäisivät sateellaXD! Täytyy oikeasti kokeilla tuota, kiitos vinkistä;). Näit varmaan postauksen blogissani noista huulipunista ja todellakin suosittelen niitä! Super ihanat värit ja sieltä SweetPea & Fay cosmetic nettikaupasta saa myös niitä monissa muissa väreissä:)<3!

    VastaaPoista