keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Obsession: Nails

Rakastan kauniita kynsiä. Käytin ja keräilin ihan hulluna tekokynsiä, kunnes tulin aivan liian allergiseksi kynsiliimalle (tai no oikeastaan liimalle ylipäätään). Se aiheutti turvotusta, kutinaa ja nesteellä täyttyneitä "reikiä" sormiini. Siihen loppui tekokynsien käyttö, mutta nyt olen yrittänyt taiteilla näihin lyhyisiin tynkiin jotakin kivaa. Vähintäänkin pidän perus lakan kunnossa. Katson vähän oudoksuen kauniita ihmisiä huolitelluissa asuissaan ja sitten heillä onkin täysin lohkeilleet lakat kynsissään. Jos näet vaivaa muuhun asuun niin pliis, käytä se muutama minuutti myös huolitelluihin kynsiin.

Enivei, tässä vähän omia räpellyksiäni tältä vuodelta. Olen ihan kakka kynsitaiteessa, mutta kehityn kyllä koko ajan. Lisäksi käteni ovat ihan karmaisevassa kunnossa tallitöiden takia ja sen takia kynteni myös pysyvät lyhyenä.

I love pretty nails. I used a lot of fake nails before my glue allergy became really bad. Now i try to cope with my natural short nails. Sometimes i try to do something more complicated than just basic single color polish but i seriously suck at it. But i'm slowly getting better. Also, sorry my hands are in a terrible state thanks to stable work. That's also why my nails are walways short.


Kuten nähdä saattaa, taktiikkani sotkuisen jäljen kanssa on:
As you can see, my tactic with messy fail is:


Mutta jotta tämäkään postaus ei jäisi turhan lyhyeksi, esittelen nyt nettikuappojen antia helppoon kynsitaiteeseen: kynsitarroja ja tekokynsiä. Ensimmäiset ovat Ebaystä sieltä täältä, kannattaa kokeilla hakusanoja "nail art", "nail sticker", "japanese nail art" yms. Seuraavat ovatkin sitten etsystä ja loppuun linkkaan muutaman kynsitaide-etsymyyjän, joita seuraan.

Lastly here are some great examples of easy and pretty nail art: nail stickers and fake nails. First some examples from Ebay and then there's etsy examples. At the end i put links to some etsy shops that sell nice nail things.

Tonymoly2 kommenttia:

  1. Yleensä pidän kynnet ihan hyvässä kunnossa, mutta ihan joka päivä ei jaksa olla paikkaamassa lakkoja, vaikka muuten siisti asu olisikin.

    Tykkään eniten sellaisista kynsistä, jotka ovat pari milliä kasvaneet siitä juuresta, viilattu mukailemaan sormen muotoja ja lakattu yhdellä värillä, mutta mukana voi olla joku pieni yksityiskohta, esim yks sormi vaikka eri värillä tai muutamassa sormessa joku yksityiskohta. Liian paljon laitettuja kynsiä pidän levottomina koska ne ovat kuitenkin vain hyvin pieni osa (pinta-alaltaan) koko asusta.

    Noi ruusukynnet ovat kyllä aika hienot.

    VastaaPoista
  2. en ole saanut lakata kynsiäni aikoihin koulun takia, mutta nyt kun olen tarjoilija jaksolla voisin lakata :D

    VastaaPoista