keskiviikko 12. joulukuuta 2012

A little fact

I live in a village called Kausala. It has 3000 residents or even less. I was the first one to wear something different from the average fashions. Probably everyone knows me for that. At least after i was on a cover of a magazine. I still have strangers coming to me and be like "Hey you're that girl from the magazine!" or "You looked amazing in the magazine! It was very intersting to read about your style!".

Also, first time i wore lolita publicly here i caused a minor car accident.

6 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, auto-onnettomuuden?

  VastaaPoista
 2. Tulee mieleen vaa Kamikaze Girls XD Ookko kattonu sitä leffaa?

  VastaaPoista
 3. Haha, meitsi kans on MELKEIN aiheuttanu yhden auton suistumisen tieltä. Olin mun Freddie Mercury asussa menossa kaverin synttäreille ja meinas Mersukuski ajaa kerrostalon seinään. :'D

  VastaaPoista
 4. Joo, mummeli autonsa kanssa ajoi kävelykadulle samalla lähes törmäten sekä toisiin autoilijoihin, minuun että pariin muuhunkin jalankulkijaan. Pyöränkin se tönäisi kumoon. Sen sijaan että se olis heti alkanu korjata tilannetta ja peruuttanut takaisin tielle, se jäi tuijottaa suu auki mua ja seurasi katseellaan kunnes olin poistunut näkyvistä. Sitten se vasta sai itsensä kokoon ja alkoi korjaamaan tilannetta.

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu!

  http://momochuunosekai.blogspot.fi/

  VastaaPoista