torstai 3. toukokuuta 2012

Time to pooooost!!! Part one: 1st of May

Meninpä aika extempore Lahden cosplay piknikille Vappuna. Cossiasua minulla ei edelleenkään monista ideoista huolimatta ole, joten pyrähdin paikalle normivaatteissani. Siis lolitassa. Tarkoitus oli panostaa ompelemalla tuohon valkoiseen alushameeseen pitsit helmaan, mutta piti luovuttaa, kun pitsiä ei ollut tarpeeksi. Siispä se näyttää hivenen omituiselta, mutta pakko oli pitää. Tuo hame kun on yksistään liian lyhyt makuuni.

Mitä itse miittiin tulee, oli todella kiva tavata uusia ihania ihmisiä! Kokeilin myös ensimmäistä kertaa FF Fightia muiden painostuksesta ja olihan se aika hauskaa kieltämättä. Varmaan tulen faittaamaan joku ihana kesäpäivä tulevissa coneissa.

Jacket: Black Peace Now
Bonnet: Made by Rosemaria
Others: Erm... second-hand, flea markets....


Can't keep my mouth shut...Then... The adventure of the cake!
Here's Cake. And Teemu.

Here Cake travels to meet new people.


Here Cake watches FF Fighting.


So, 1st of May i decided to go to my city's cosplay picnic. I still don't have a cosplay ready, unfortunately, so i just put on my regular clothing. Lolita, that is. I was meant to sew some lace on the hem of the white underskirt but i didn't have enough lace. So now it looks a bit weird but i just had to put it on as the black skirt is too short for my taste.


The meet-up was lovely. We had fun and i loved to meet new people.

2 kommenttia:

  1. Tosi sievä asu ja wooooaaaaah nuo hiukset*0*! Olen sanaton, liian ihanat♥! Tuo ensimmäinen kuva on myös niin ihanan kesäinen:)!

    VastaaPoista
  2. Ylhäältä laskettuna 3. kuva, piti katsoa oikein tarkkaan oliko siinä posliininukke, vaiko ihminen. En osaa sanoa, ehkä löysit itsesi näköisen nuken? Ehkä olet vain onnistunut tajuttoman hyvin.. Kuka tietää, paitsi sinä.

    VastaaPoista