perjantai 16. maaliskuuta 2012

Eläintarhan uutiset

Vietin eilisen yön kotona ja kun tulin takaisin asunnolle niin vastassa oli syytelevä kissa. Oikeasti. Se ilme mikä Baisyllä oli. "Sinä pahainen palvelija, kuinka uskalsit jättää minut tänne". Ei tahtonut silitystä, käänsi vaan selkänsä ja käveli pois. Haha, kissat on hassuja. Nyt taas rapsutukset maittaa.

I was at home yesterday night and when i came back to my apartment i had to confront an accusative cat. Really. That look on Baisy's little face. "Servant, you have wronged me. How dared you to leave me here". She didn't want any petting and just walked away. Hehe, cats are so funny. Now she's okay again.

 I'm the queen of the house! Kumartakaa minua!
 Judgemental eyes.
 Ilkeän näköinen Baisy.

Kilpikonnani ovat kummatkin päättäneet opetella uimahyppyjä. Pelottaa että akvaariot hajoavat, kun neidit syöksähtelevät tasolta altaaseen hirveällä vauhdilla. Sitten kiipeävät takaisin ylös ja tekevät saman uudestaan ja uudestaan.

My turtles have decided to start learning diving. I'm always afraid my aquariums won't last any longer when these ladies dive into the water with such speed. Then they climb up again and do it over and over again.


Nassu ihmettelee uutta kameraani ja valmistautuu hyppyyn./ Nassu investigating my new camera and getting ready for a dive.

1 kommentti: