torstai 30. kesäkuuta 2011

Eiköhän pistetä töpinäksi!

Niin että pois eestä oksat, ruusupuskat ja nokkoset!

Hyvee päivee, olen Kati, netissä Asio Otus. Olen tällainen opiskelijatyllerö, joka tykkää käyttää rahaa. Ja tottakai rahankäytön kohteille tarvittiin joku herutustie. Näin siis Irreversible Inspiration sai alkunsa.

Mutta enhän minä pelkästään sen takia jaksaisi blogia perustaa, laiska kun olen. Tarkoituksenani olisi antaa, etsiä ja jakaa inspaavia juttuja täällä ainaisten asukuvien lisäksi. No niitä myös saatte kasapäin, turhamaisuuteni vaatii sitä, mutta tämän blogin ei ole tarkoitus jumahtaa vain niiden esittelyyn.

Joitain tiettyjä asioita täytyy ottaa huomioon, jos aiot tätä blogia lukea: Ensinnäkin, pidän provosoimisesta ja liioittelusta. Älä siis ota kaikkea aivan tosissaan. Yritän vain kannustaa kriittiseen lukutapaan ja keskusteluun. Toisennakin, en pyri poliittisesti korrektiin tekstiin. Jos kiroiluttaa, niin se näkyy. Kolmanneksi, varokaa järisyttävän pinnallisia aihealueita. Ja toisaalta, varokaa myös vähän syvällisemmän oloistakin tekstiä, jos ette siitä pidä.

Jep jep, eiköhän tämä joka blogin aloituspostaus ollut nyt tässä.


And from a request, i'll try to write in English too. 

So hello thar! I'm Kati (Asio Otus here). I'm a student who likes to spend money. And of course i need a place to show off the stuff i use all that money. And this is why i made Irreversible Inspiration.

But since I'm freaking lazy that's not the only reason for making a blog. I'll try to share, find and give inspiration to others through this blog. Of course i will also post outfit shots and other shallow things, too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti